Skip to content

Vang gård på Toten

  • Løk
    • Salatløk
    • Hvitløk
    • Rød kepaløk
    • Gul kepaløk
  • Kål
    • Rød spisskål
    • Rosettkål
    • Grønnkål
    • Cavolo nero
    • Knutekål
  • Purre
    • Vanlig purreløk
    • Minipurre
  • Økologisk
    • Vårløk
    • Sellerirot
    • Stangselleri
  • Oppskrift
  • Vang Gård
  • Nyheter
Oppskrift

Smørkokt rosettkål

Posted by Nordre Vang on 21. september 20165. juli 2017

En smakfull og lettlaget siderett til middagen.

Ingredienser til 4 porsjoner:

  • 12-16 rosettkål
  • 1 ss smør

Fremgangsmåte:

Kok opp ca. 1 liter vann i en liten kjele. Ha i smør og rosettkål. La kålen koke i ca. 2 minutter.

Server!


Foto: Lise von Krogh.

Kålrosettkålsiderettsmør

Innleggsnavigasjon

Previous Post Omelett med rosettkål, minipurre og poppede gresskarfrø
Next Post Ristet rosettkål med valnøtter og olivenolje

FØLG OSS

  • View #Vang-Grd-134568079934602/’s profile on Facebook
  • View #vang_gard’s profile on Instagram
  • View https://www.youtube.com/channel/UC36xHddqIE75_sp8iP75Plg’s profile on YouTube

VANG GÅRD PÅ TOTEN

Vang Gården ligger langs riksvei 33, med samme avkjørsel som til Totenviken Kirke i Totenvika ca. 3,5 km sør for Skreia. Avstanden til Gjøvik mot nord er ca. 3 mil, og til Minnesund mot syd ca. 3,7 mil. Fra Gardermoen tar det ca. 1 time med bil. Gården kan lett sees fra hovedveien med drivhus og åkre. Gode solforhold, god jord, vann fra Mjøsa samt Mjøs-utsikt gir flotte og næringsrike grønnsaker.

Bli inspirert

bladkål buntløk cavalo nero chips eple fersk løk forrett frokost grønnkål grønnsaksrett gul løk hvitløk kale kepaløk krydder Kål lam Løk løkgress middag minipurre omelett oppskrift pai potetsalat Purre pålegg påske rask rett rosettkål rødkål rødløk rød spisskål salat saus siderett smoothie smør snacks sommermat spisskål suppe svartkål tapas tilbehør

VANG GÅRD

Per Odd Gjestvang
Mamelundsvegen 18,
2848 Skreia, Norge
+47 900 49 069
post@nordrevang.no
Proudly powered by WordPress | Theme: Dyad by WordPress.com.